Translate

Wednesday, September 1, 2010

My Double Happiness Giveaway! :))

It is the month of September! :)) September this year marks the first anniversary of my blogging journey and it's also my birthday month. Double Happiness! :))

Since it is double happiness, so for this giveaway, we are not having 1 winner but 2 WINNERS to win Boots goodies! Yippee! On top of that, I will also randomly pick 5 lucky winners who will receive consolation prizes specially prepared by me. More happiness! ^_^

Boots has kindly sponsored 2 bags of Boots goodies for the 2 winners and the prizes in each bag are Boots 7 star products that I've blogged about previously under the title Boots Arrived in Singapore! ^o^ (You may click on the words to read my previous post.)

Excited for this giveaway?  ^_^

Here are the simple guidelines:
1. This giveaway is only open to people in Singapore.
2. Answer this question: Which Boots product you would like to try the most and why? You may check out Boots website (http://www.asia.boots.com/) for their range of products.
3. You can leave 2 comments per day (means re-post 2 times for each day). I will check my moderation box as frequent as I can.
4. Repost this entry for (+2) chance to win. 
5. Winners will be picked randomly via random.org.

Please follow the following format:
Name:
Email address:
Answer:
Repost blog link (+2):

This giveaway will be opened to 21 September 2010 (Tuesday), 11.59pm Singapore time. Join Now!

Good luck and have fun! ^_^

287 comments:

  1. DestinyJ
    simply_fabulous24@hotmail.com
    Bergamot Orange and Olive Body Butter
    Body butters are an obsession. they smell so good and make my skin soo smooth.

    01/08

    ReplyDelete
  2. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (1;01092010)

    ReplyDelete
  3. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (2;01092010)

    ReplyDelete
  4. Name: Patricia
    Email address: patcheng2007@gmail.com
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum because I need something to reduce my wrinkles and fine lines yet gives me radiance :)

    ReplyDelete
  5. Name: PAtricia
    Email address: patcheng2007@gmail.com
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum because I need something that is able to help reduce fine lines and wrinkles yet it give me radiance :)

    ReplyDelete
  6. Name: Imma

    Email address: immapink87@hotmail.sg / mluvs4eva@hotmail.com

    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Day cream coz I need something protect my skin in the day from the harmful uv rays & at the same tine reduce my fine lines.

    Repost blog link (+2): http://honeycandyzchillz.onsugar.com/Yvonneandherplayground-Giveaway-10726302

    ReplyDelete
  7. Christie
    ngchristie@gmail.com
    I will like to try Boots No. 7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum because I heard rave reviews on it and I need help in reducing my wrinkles!

    ReplyDelete
  8. Christie
    ngchristie@gmail.com
    I will like to try Boots No. 7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum because I heard rave reviews on it and I need help in reducing my wrinkles!

    ReplyDelete
  9. Name: Melanie Danielle
    Email address: toxic_poison_308@hotmail.com
    Answer: Boots Luminese Whitening Brightening Eye Cream, cos' i've really bad circles and it would be great to try it out :D

    ReplyDelete
  10. Name: minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin

    ReplyDelete
  11. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin

    1/9(2)

    ReplyDelete
  12. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (1;02092010)

    ReplyDelete
  13. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    2/9(1)

    ReplyDelete
  14. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    2/9(2)

    ReplyDelete
  15. Name: Christine Sim

    Email: christinesim81@hotmail.com

    Answer: Boots Luminese Anti-ageing Smoothing Eye Serum. I have dark eye circles and I hope this product can help to revitalised my eye areas making it smooth and tighten the skin so that it won't become too puffy.

    ReplyDelete
  16. Name : daphnegal

    Email : dapgal1234@hotmail.com

    Ans : Boots Botanics Whitening 24hr Concentrate Eye Gel as it helps to maintain the moisture level for 24 hours & reducing puffiness and dark circles.

    ReplyDelete
  17. name: elaine
    email:bubble_pure@hotmail.com


    I love this lipliner, it's the only one that I use and I hate lipliner.
    Lisa Eldrige is the creative director of No.7 makeup line and she recommends this product as a staple, I totally agree with her. The pencil is waxy and fairly long lasting, it is also not drying on the lips.
    The colour is a lovely peachy colour, it may not be everyones perfect nude but I can imagine it being good for a lot of people. I don't find it hard to use like i've found traditional pencil liners, this one has a thicker nib.
    I recommend that if you need a YLBB pencil then buy this, it's frequently in GWPs as well so you can try it if you get it in a gift. This is HG material honestly, I use it all over my lips instead of just to line them.
    Price is pretty good, boots often give out vouchers so you can get it cheap if you get one. I would repurchase again for definite!! Try this liner, it's gorgeous.

    ReplyDelete
  18. name: elaine
    email:bubble_pure@hotmail.com


    Boots - Botanics Fresh Faced Tinted Moisturiser

    I am in love with this! I purchased this just for kicks after trying it on the back of my hand, and realizing I couldn't stop stroking my skin there because it just felt so wonderfully soft!
    I bought this in almond, along with the Boots No. 7 line's TM in fair, and I gotta say, HANDS DOWN the Botanics is better. Even though it is sans sunscreen, unlike its No. 7 cousin, it looks like a high end Tinted Moisturizer, and reminded me a great deal of MAC's tinted moisturizers, only less greasy-looking.
    Botanics Freshed Face Tinted Moisturizer is hands down the BEST tinted moisturizer I have ever used, high end OR low end. I have very greasy skin, and when I wear this, my skin feels soft and looks matte for the whole day! I mean, seriously, MATTE. I don't achieve that look using POWDER, never mind a tinted moisturizer! But this stuff is great. Decent light coverage, that still manages to conceal enough redness so that my skin is significantly improved from its bare state, but not cakey or fake at all. Your real skin definitely comes through the tint.
    Best of all, there are no nasty oils in this product! That's right! NO MINERAL OIL! Hurraaaaaay! (There was mineral oil in the No. 7 product).
    It also works great over a light sunscreen-- I used it over Neutrogena's Summer Glow moisturizer, which is a great gradual tanner for the face, while actually having skincare benefits and an SPF 15 sunscreen. The Tinted Moisturizer over the lotion left my face slightly more dewey than without the lotion, but still held up wonderfully over the day.
    Overall, TWO THUMBS UP. If you are a light skinned lady looking for a nice tinted moisturizer for summer, this is a great one!

    ReplyDelete
  19. name:elaine
    email:bubble_pure@hotmail.com
    item:boots tinted moisturiser

    I am in love with this! I purchased this just for kicks after trying it on the back of my hand, and realizing I couldn't stop stroking my skin there because it just felt so wonderfully soft!
    I bought this in almond, along with the Boots No. 7 line's TM in fair, and I gotta say, HANDS DOWN the Botanics is better. Even though it is sans sunscreen, unlike its No. 7 cousin, it looks like a high end Tinted Moisturizer, and reminded me a great deal of MAC's tinted moisturizers, only less greasy-looking.
    Botanics Freshed Face Tinted Moisturizer is hands down the BEST tinted moisturizer I have ever used, high end OR low end. I have very greasy skin, and when I wear this, my skin feels soft and looks matte for the whole day! I mean, seriously, MATTE. I don't achieve that look using POWDER, never mind a tinted moisturizer! But this stuff is great. Decent light coverage, that still manages to conceal enough redness so that my skin is significantly improved from its bare state, but not cakey or fake at all. Your real skin definitely comes through the tint.
    Best of all, there are no nasty oils in this product! That's right! NO MINERAL OIL! Hurraaaaaay! (There was mineral oil in the No. 7 product).
    It also works great over a light sunscreen-- I used it over Neutrogena's Summer Glow moisturizer, which is a great gradual tanner for the face, while actually having skincare benefits and an SPF 15 sunscreen. The Tinted Moisturizer over the lotion left my face slightly more dewey than without the lotion, but still held up wonderfully over the day.
    Overall, TWO THUMBS UP. If you are a light skinned lady looking for a nice tinted moisturizer for summer, this is a great one!

    ReplyDelete
  20. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  21. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  22. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,bit is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand and i have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  23. DestinyJ
    simply_fabulous24@hotmail.com
    Bergamot Orange and Olive Body Butter
    Body butters are an obsession. they smell so good and make my skin soo smooth

    02/08

    ReplyDelete
  24. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  25. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  26. Name: Imma

    Email address: immapink87@hotmail.sg / mluvs4eva@hotmail.com

    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Day cream coz I need something protect my skin in the day from the harmful uv rays & at the same tine reduce my fine lines.

    Repost blog link (+2): http://honeycandyzchillz.onsugar.com/Yvonneandherplayground-Giveaway-10726302

    ReplyDelete
  27. Name: Imma

    Email address: immapink87@hotmail.sg / mluvs4eva@hotmail.com

    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Day cream coz I need something protect my skin in the day from the harmful uv rays & at the same tine reduce my fine lines.

    Repost blog link (+2): http://honeycandyzchillz.onsugar.com/Yvonneandherplayground-Giveaway-10726302

    ReplyDelete
  28. Christie
    ngchristie@gmail.com
    I will like to try Boots No. 7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum because I heard rave reviews on it and I need help in reducing my wrinkles!

    ReplyDelete
  29. Christie
    ngchristie@gmail.com
    I will like to try Boots No. 7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum because I heard rave reviews on it and I need help in reducing my wrinkles!

    ReplyDelete
  30. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  31. Name: Mei-an
    Email address: clumsyklutz@gmail.com
    Answer: I have heard so much about boots all over magazines and now we can buy it online. I would like to try most is the boots no 7 protect and prefect intense beauty serum. I can't wait to see the efficiency of this product that was mentioned... about significant wrinkles and fine lines and wrinkles improved and skin glow with radiance just after one application. It's just like magic.

    ReplyDelete
  32. Name:Zolyn
    Email address: princess.zolynn@hotmail.com

    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation. I like to try this product because foundation can conceal my imperfections and flaws. It also make my face look less dull and more radiant:)

    ReplyDelete
  33. Name:Zolyn
    Email address: princess.zolynn@hotmail.com

    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation. I like to try this product because foundation can conceal my imperfections and flaws. It also make my face look less dull and more radiant:)

    ReplyDelete
  34. Name : tingyi
    Email: tingyimyname@hotmail.com

    Answers: i wanna try the..
    Boots Botanics Whitening Moisture Lock Loose Powder –Translucent

    i cant live without loose power as it gives a natural effect on my face without looking too heavy on make up and at the same time i love whitening products too and wanna be more fair.
    Therefore, this would be th best product to try as it kills 2 brids with one stone!

    :))

    ReplyDelete
  35. Name: Jerlyn Tan

    Email address: yongyuanaiinii@gmail.com

    Answer: I would like to try the Almond Wheatgerm & Milk Body Wash because it can help me to have soft & supple skin :)

    Repost blog link (+2): http://sweetsnuggle.livejournal.com/73865.html

    ReplyDelete
  36. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  37. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  38. Name: tangtang

    Email address: candythh@hotmail.com

    Answer: Boots Collagenese Eye Serum Mask to reduce fine lines and dark cicles.

    ReplyDelete
  39. Name: tangtang

    Email address: candythh@hotmail.com

    Answer: Boots Collagenese Eye Serum Mask to reduce fine lines and dark circles

    ReplyDelete
  40. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  41. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  42. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    3/9(1)

    ReplyDelete
  43. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    3/9(2)

    ReplyDelete
  44. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (1;03092010)

    ReplyDelete
  45. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (2;03092010)

    ReplyDelete
  46. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  47. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  48. Christie
    ngchristie@gmail.com
    I will like to try Boots No. 7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum because I heard rave reviews on it and I need help in reducing my wrinkles!

    ReplyDelete
  49. Christie
    ngchristie@gmail.com
    I will like to try Boots No. 7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum because I heard rave reviews on it and I need help in reducing my wrinkles!

    ReplyDelete
  50. Name: Patricia
    Email address: patcheng2007@gmail.com
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum because I need something to reduce my wrinkles and fine lines yet gives me radiance :)

    ReplyDelete
  51. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  52. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  53. Name: Imma

    Email address: immapink87@hotmail.sg / mluvs4eva@hotmail.com

    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Day cream coz I need something protect my skin in the day from the harmful uv rays & at the same tine reduce my fine lines.

    Repost blog link (+2): http://honeycandyzchillz.onsugar.com/Yvonneandherplayground-Giveaway-10726302

    ReplyDelete
  54. Name: Imma

    Email address: immapink87@hotmail.sg / mluvs4eva@hotmail.com

    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Day cream coz I need something protect my skin in the day from the harmful uv rays & at the same tine reduce my fine lines.

    Repost blog link (+2): http://honeycandyzchillz.onsugar.com/Yvonneandherplayground-Giveaway-10726302

    ReplyDelete
  55. Name: Kaleng
    Email address: sent to you
    Answer:Boots Mediterranean Almond Wheatgerm and Milk Body Wash. I have dry and sesitive sink and I really need a gentle body wash so that I can feel moisturized!

    ReplyDelete
  56. Name: Kaleng
    Email address: sent to you
    Answer:Boots Bergamot Orange and Olive Body Butter. The olive can protect my skin from losing moisture and orange is a relaxing sent. With this 2 together, I got to try!!

    ReplyDelete
  57. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    4/9(1)

    ReplyDelete
  58. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    4/9(2)

    ReplyDelete
  59. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  60. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  61. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (1;04092010)

    ReplyDelete
  62. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (2;04092010)

    ReplyDelete
  63. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  64. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  65. christie
    ngchristie@gmail.com
    I will like to try Boots No. 7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum because I heard rave reviews on it and I need help in reducing my wrinkles!

    ReplyDelete
  66. hristie
    ngchristie@gmail.com
    I will like to try Boots No. 7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum because I heard rave reviews on it and I need help in reducing my wrinkles!

    ReplyDelete
  67. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  68. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  69. Name:Zolyn
    Email address: princess.zolynn@hotmail.com

    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation. I like to try this product because foundation can conceal my imperfections and flaws. It also make my face look less dull and more radiant:)

    ReplyDelete
  70. Name: Imma

    Email address: immapink87@hotmail.sg / mluvs4eva@hotmail.com

    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Day cream coz I need something protect my skin in the day from the harmful uv rays & at the same tine reduce my fine lines.

    Repost blog link (+2): http://honeycandyzchillz.onsugar.com/Yvonneandherplayground-Giveaway-10726302

    ReplyDelete
  71. Name: Imma

    Email address: immapink87@hotmail.sg / mluvs4eva@hotmail.com

    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Day cream coz I need something protect my skin in the day from the harmful uv rays & at the same tine reduce my fine lines.

    Repost blog link (+2): http://honeycandyzchillz.onsugar.com/Yvonneandherplayground-Giveaway-10726302

    ReplyDelete
  72. Name: Kaleng
    Email address: sent to you
    Answer: Boots Soltan Moisturising Suncare Lotion SPF 50! I work outside all the time and I have to be exposed to the heat all day long. I would love! to have the big fat bottle to protect myself everyday so that I won't need to keep slathering aloe vera my burnt bodu :(.. I know, I know...

    ReplyDelete
  73. Name: Kaleng
    Email address: sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum. This I will be giving my mom because I don't have any visible wrinkles or deep lines yet. But she has because she has never really use any skincare products and she scolds me when I get her some...If I win it as a freebie she'll definately use it!!! haha.

    ReplyDelete
  74. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  75. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  76. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    5/9(1)

    ReplyDelete
  77. christie
    ngchristie@gmail.com
    I will like to try Boots No. 7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum because I heard rave reviews on it and I need help in reducing my wrinkles!
    Repost on side bar: www.redberried.onsugar.com

    ReplyDelete
  78. christie
    ngchristie@gmail.com
    I will like to try Boots No. 7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum because I heard rave reviews on it and I need help in reducing my wrinkles!
    Repost on side bar: www.redberried.onsugar.com

    ReplyDelete
  79. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    5/9(2)

    ReplyDelete
  80. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  81. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  82. Name:Zolyn
    Email address: princess.zolynn@hotmail.com

    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation. I like to try this product because foundation can conceal my imperfections and flaws. It also make my face look less dull and more radiant:)

    ReplyDelete
  83. Name:Zolyn
    Email address: princess.zolynn@hotmail.com

    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation. I like to try this product because foundation can conceal my imperfections and flaws. It also make my face look less dull and more radiant:)

    ReplyDelete
  84. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  85. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  86. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  87. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  88. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (1;05092010)

    ReplyDelete
  89. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (2;05092010)

    ReplyDelete
  90. Name: Imma

    Email address: immapink87@hotmail.sg / mluvs4eva@hotmail.com

    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Day cream coz I need something protect my skin in the day from the harmful uv rays & at the same tine reduce my fine lines.

    Repost blog link (+2): http://honeycandyzchillz.onsugar.com/Yvonneandherplayground-Giveaway-10726302

    ReplyDelete
  91. Name: Imma

    Email address: immapink87@hotmail.sg / mluvs4eva@hotmail.com

    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Day cream coz I need something protect my skin in the day from the harmful uv rays & at the same tine reduce my fine lines.

    Repost blog link (+2): http://honeycandyzchillz.onsugar.com/Yvonneandherplayground-Giveaway-10726302

    ReplyDelete
  92. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  93. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (1;06092010)

    ReplyDelete
  94. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (2;06092010)

    ReplyDelete
  95. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  96. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  97. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  98. Hi Imma, you commented double on 5 Sept, at 1:07am and 10:52pm, so one of it won't be counted. Please take note.

    ReplyDelete
  99. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    6/9(1)

    ReplyDelete
  100. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    6/9(2)

    ReplyDelete
  101. christie
    ngchristie@gmail.com
    I will like to try Boots No. 7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum because I heard rave reviews on it and I need help in reducing my wrinkles!
    Repost on side bar: www.redberried.onsugar.com

    ReplyDelete
  102. christie
    ngchristie@gmail.com
    I will like to try Boots No. 7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum because I heard rave reviews on it and I need help in reducing my wrinkles!
    Repost on side bar: www.redberried.onsugar.com

    ReplyDelete
  103. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  104. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  105. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  106. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  107. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  108. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  109. Name: Imma

    Email address: immapink87@hotmail.sg / mluvs4eva@hotmail.com

    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Day cream coz I need something protect my skin in the day from the harmful uv rays & at the same tine reduce my fine lines.

    Repost blog link (+2): http://honeycandyzchillz.onsugar.com/Yvonneandherplayground-Giveaway-10726302

    ReplyDelete
  110. Name: Imma

    Email address: immapink87@hotmail.sg / mluvs4eva@hotmail.com

    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Day cream coz I need something protect my skin in the day from the harmful uv rays & at the same tine reduce my fine lines.

    Repost blog link (+2): http://honeycandyzchillz.onsugar.com/Yvonneandherplayground-Giveaway-10726302

    ReplyDelete
  111. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  112. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  113. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (1;07092010)

    ReplyDelete
  114. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (2;07092010)

    ReplyDelete
  115. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    7/9(1)

    ReplyDelete
  116. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin

    7/9(2)

    ReplyDelete
  117. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  118. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  119. Name: Kaleng
    Email address: sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Day Cream. I have a lot of hyperpigmentation and I hope that it is still not too late to protect my face and ease the marks.

    ReplyDelete
  120. Name: Kaleng
    Email address: sent to you
    Answer: Boots Dermocare Anti-ageing Collagen Gel. The gel attracted my attention because it is hypoallergenic. I think it is never too late to start firming up the face.

    ReplyDelete
  121. Name: Imma

    Email address: immapink87@hotmail.sg / mluvs4eva@hotmail.com

    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Day cream coz I need something protect my skin in the day from the harmful uv rays & at the same tine reduce my fine lines.

    Repost blog link (+2): http://honeycandyzchillz.onsugar.com/Yvonneandherplayground-Giveaway-10726302

    ReplyDelete
  122. Name: Imma

    Email address: immapink87@hotmail.sg / mluvs4eva@hotmail.com

    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Day cream coz I need something protect my skin in the day from the harmful uv rays & at the same tine reduce my fine lines.

    Repost blog link (+2): http://honeycandyzchillz.onsugar.com/Yvonneandherplayground-Giveaway-10726302

    ReplyDelete
  123. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  124. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  125. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (1;08092010)

    ReplyDelete
  126. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (2;08092010)

    ReplyDelete
  127. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    8/9(1)

    ReplyDelete
  128. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    8/9(2)

    ReplyDelete
  129. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  130. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  131. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  132. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  133. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  134. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  135. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (1;09092010)

    ReplyDelete
  136. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (2;09092010)

    ReplyDelete
  137. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  138. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  139. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    9/9(1)

    ReplyDelete
  140. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    9/9(2)

    ReplyDelete
  141. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  142. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  143. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  144. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  145. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  146. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  147. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (1;10092010)

    ReplyDelete
  148. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (2;10092010)

    ReplyDelete
  149. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  150. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  151. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  152. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  153. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    10/9(1)

    ReplyDelete
  154. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    10/9(2)

    ReplyDelete
  155. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  156. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  157. Name: Imma

    Email address: immapink87@hotmail.sg / mluvs4eva@hotmail.com

    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Day cream coz I need something protect my skin in the day from the harmful uv rays & at the same tine reduce my fine lines.

    Repost blog link (+2): http://honeycandyzchillz.onsugar.com/Yvonneandherplayground-Giveaway-10726302

    ReplyDelete
  158. Name: Imma

    Email address: immapink87@hotmail.sg / mluvs4eva@hotmail.com

    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Day cream coz I need something protect my skin in the day from the harmful uv rays & at the same tine reduce my fine lines.

    Repost blog link (+2): http://honeycandyzchillz.onsugar.com/Yvonneandherplayground-Giveaway-10726302

    ReplyDelete
  159. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    11/9(1)

    ReplyDelete
  160. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    11/9(2)

    ReplyDelete
  161. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  162. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  163. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (1;11092010)

    ReplyDelete
  164. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (2;11092010)

    ReplyDelete
  165. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  166. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  167. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  168. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  169. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  170. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  171. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  172. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    12/9(1)

    ReplyDelete
  173. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    12/9(2)

    ReplyDelete
  174. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (1;12092010)

    ReplyDelete
  175. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (2;12092010)

    ReplyDelete
  176. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  177. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  178. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  179. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  180. Name: Imma

    Email address: immapink87@hotmail.sg / mluvs4eva@hotmail.com

    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Day cream coz I need something protect my skin in the day from the harmful uv rays & at the same tine reduce my fine lines.

    Repost blog link (+2): http://honeycandyzchillz.onsugar.com/Yvonneandherplayground-Giveaway-10726302

    ReplyDelete
  181. Name: Imma

    Email address: immapink87@hotmail.sg / mluvs4eva@hotmail.com

    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Day cream coz I need something protect my skin in the day from the harmful uv rays & at the same tine reduce my fine lines.

    Repost blog link (+2): http://honeycandyzchillz.onsugar.com/Yvonneandherplayground-Giveaway-10726302

    ReplyDelete
  182. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  183. Name: Irene

    Email address: Sent to you.

    Answer: I would love to try Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum to help me achieve a fairer and more radiant skin. I've tried other whitening products but the effect is not as obvious after using for a while. I hope Boots Dermocare Whitening Concentrated Serum can help me.

    ReplyDelete
  184. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (1;13092010)

    ReplyDelete
  185. Name:Rusty
    Email address: theworldiswarm@gmail.com
    Answer: Boots No7 Stay Perfect Foundation because I have heard many Youtube gurus raving about this item. And I'm in a foundation phase now! :)
    Repost blog link (+2): http://musicplayson.onsugar.com/Win-yvonneandherplaygrounds-Giveaway-10717049
    (2;13092010)

    ReplyDelete
  186. Name:Zolyn
    Email address: princess.zolynn@hotmail.com

    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation. I like to try this product because foundation can conceal my imperfections and flaws. It also make my face look less dull and more radiant:)

    ReplyDelete
  187. Name:Zolyn
    Email address: princess.zolynn@hotmail.com

    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation. I like to try this product because foundation can conceal my imperfections and flaws. It also make my face look less dull and more radiant:)

    ReplyDelete
  188. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  189. Name: Slj Slk
    Email address: Sent to you.
    Answer: Boots No7 Positive Action Whitening UV Protection SPF50/PA +++ because it helps to protect my skin from the sun and at the same time helps in whitening.

    ReplyDelete
  190. Name: Eunice
    Email address: eu_nice69@hotmail.com
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Eye Cream.
    No7 is Uk's leading skincare brand and it's never too early to start protecting the skin around your eyes.

    ReplyDelete
  191. Name: muska1119
    Email address: weoseek@yahoo.com
    Answer: eye cream, as I have tired looking eyes ..and really need a perk up

    ReplyDelete
  192. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    13/9(1)

    ReplyDelete
  193. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    13/9(2)

    ReplyDelete
  194. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  195. Name: Clara
    Email address: Sent to you
    Answer: Boots No7 Protect & Perfect Whitening Eye Cream. I need something that can effectively lighten my dark circles.

    ReplyDelete
  196. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  197. Name:Vivian
    Email address: hibari_88@hotmail.com
    Answer:Boots No7 Stay Perfect Foundation ,it is because that i am currently in a trial and error phrase for my new foundation brand.I have seen quite a few You tube videos and they are all raving about how fabulous this item is.

    ReplyDelete
  198. christie
    ngchristie@gmail.com
    I will like to try Boots No. 7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum because I heard rave reviews on it and I need help in reducing my wrinkles!
    Repost on side bar: www.redberried.onsugar.com

    ReplyDelete
  199. christie
    ngchristie@gmail.com
    I will like to try Boots No. 7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum because I heard rave reviews on it and I need help in reducing my wrinkles!
    Repost on side bar: www.redberried.onsugar.com

    ReplyDelete
  200. Name:minsin
    Email address:minsin285@gmail.com
    Answer:Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum coz i am sure this product definitely can help me improve my skin texture and give radiant hit on my skin
    14/9(1)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...